Adderall

Adderall от ALIUD PHARMA GmbH & Co. Най-популярният мозъчен стимулант в света, бързо и лесно, без рецепта

Какво е Adderall?

Adderall е лекарство, което се използва за лечение на ADHD (синдром на дефицита на внимание), нарколепсия, хиперактивност.

Как действа Adderall?

Той съдържа комбинация от специални амфетаминови соли – декстроамфетамин и амфетамин, които имат насочено влияние върху центровете в мозъка, отговорни за хиперактивността, централната нервна система и импулсите по нея. Невероятната стимулация на мозъка, умствения капацитет и концентрацията и издръжливостта го превръщат в един от най-употребяваните и потентни ноотропици. Адерал е дори лидер в категорията. Adderall успешно се използва от 1996 г. и продължава и до ден днешен.

Каква е разликата между Adderall и Ritalin?

Има доста прилики в двата препарата, но те се различават коренно по състава си. Adderall се смята за много по-ефективен, но има и по-висока вероятност за злоупотреба с него. Този препарат трябва да се приема в нормални дози и с мярка, за да се избегне пристрастяване. Адерал се предлага в два варианта – бърза формула, която действа 4-6 часа и такава със забавено освобождаване – действаща 12 часа. Риталинът отново идва в бърза версия, но с по-кратък живот 3-4 часа и такава със забавено освобождаване – 6-8 часа.

Каква е препоръчителната доза Adderall?

20-30 мг. еднократно в началото на деня е една добра доза, на база на която да усетите толеранса си и да прецените дали се налага да я качвате или може да я запазите. Напомняме Ви, че не високата доза определя потентността на препарата, а по-скоро точната доза, а тя е индивидуална. Ако изпуснете ден или доза Адерал никога не удвоявайте следващата доза, просто пропускате и продължавате по график.

Други ефекти от Adderall?

Освен така наречения “brain boost”, който ще Ви изстреля в космоса, ще Ви направи максимално концентрирани и ще отключи пълния Ви потенциал, Adderall подтиска и апетита и действа слабително, което е ползотворно за хората с наднормено тегло. Най-добрият препарат за тежка умствена работа, работни проекти, в които се изисква максимална концентрация и себераздаване, подготовка за изпити, по време на сесии и т.н. Това е само малка част от случаите, в които Adderall ще бъде Ваш верен съюзник.

249.9 лв.
699.9 лв.
1149.9 лв.
1999.9 лв.
3899.9 лв.

Доставка на Adderall

Доставката ни е експресна, обработваме и товарим Вашата поръчка веднага след потвърждението и и целият процес, заедно с достигането и до Вас е 24 часа, през работни дни (от понеделник до петък). За повече информация относно стойността на доставката може да разгледате страницата ни с условия за доставка или често задаваните въпроси.

Инсталирайте своя турбо компресор на мозъка още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.