Alpha GPC

Alpha GPC 300 мг. от NOW Foods на цена от 3,00 лв. за доза

Какво представлява Alpha GPC?

Alpha GPC - това е веществото Алфа-Глицилфосфорилхолин, което е натурален физиологичен прекурсор на ацетилхолина - основен невротрансмитер, участващ в процесите свързани с когнитивната функция на мозъка, с паметта и цялостната мозъчната дейност. Alpha GPC е изключително силно биоактивен, в сравнение с който и да е друг източник на холин и е установено, че притежава способността да преминава успешно кръвната мозъчна бариера и достига сигурно до мозъка.

В момента този артикул не е наличен.


Какво е Alpha GPC?

Alpha GPC е Алфа-Глицилфосфорилхолин - натурален физиологичен прекурсор на ацетилхолин, невротрансмитер който участва в процесите свързани с паметта и мозъчната функция. Alpha GPC е по-силно биоактивен в сравнение с който и да е друг източник на холин и е установено, че притежава способността да преминава кръвната мозъчна бариера за да достигне до мозъка.

Какво е действието на Alpha GPC?

В мозъка и във всички останали нервни тъкани, Alpha GPC се превръща в основен градивен материал на клетъчните мембрани. Всички клинични изследвания показват, че суплементация с Алфа-Глицилфосфорилхолин увеличава значително синтеза на ацетилхолин в мозъка. Чрез този механизъм се засилват многократно всички мозъчни процеси, включително паметта и концентрацията.

Alpha GPC - невиждан фокус и концентрация на невероятна цена!

Като средство за мозъчна стимулация, Alpha GPC обикновенно се използва в дози от 2 капсули, 1-2 пъти дневно, поради краткия си полу-живот. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок умствен капацитет през целия ден. За постигането на още по-силен ефект, Alpha GPC може да се комбинира с Кофеин, Аспирин, Модафинил или Пирацетам, които значително ще повишат продължителността и силата му на действие и синергистично ще се подсилят едно друго. Общата продължителност на приема на Alpha GPC е желателно да е около 3-4 седмици с поне 1-2 седмици почивка преди да се започне отново.

Като ударен стимулатор преди изпит, спортно събитие или по време на проект в работата, Alpha GPC може да се приема във високи ударни дози от 6 капсули 2 пъти дневно последните няколко дни преди събитието, както и непосредствено преди него!


Alpha GPC опаковане

Alpha GPC се предлага под формата на запечатано шишенце с 60 капсули х 300 мг. Кутиите са произведени и запечатани в специални условия и са със специално покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

Опаковката лесно се разпечатва, използвайки пробития пунктир около капачката. Специалните материали и непрозрачната структура на шишето Ви гарантира, че Вашият продукт ще запази качествата си от първата до последната капсула.


Alpha GPC доставка

Alpha GPC се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.