Modafinil Bulgaria

Енцефабол

Енцефабол от Takeda на цена от 4,90 лв. за доза

Енцефабол е холинергичен ноотропик, който се изпозлва за възстановяване на нарушена конгвитивна функция. По своята химична структува пиритинолът е производно на витамин В6, което се получава чрез свързване на две молекули пиридоксин с дисулфиден мост. Въпреки това, фармакологичното действие на Encephabol се различава от това на В6.

49.9 лв.
139.9 лв.
219.9 лв.
399 лв.
749 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Какво е Енцефабол?

Разработено е през 1961г. от Мерк и има дълга клинична употреба. Към днешна дата се предлага в повече от 50 страни. Използва се за лечение на деменция, намалена умствена способност и забавяне в развитието при деца. Пиритинолът не оказва значителен ефект върху аминергичните системи, като на практика няма влияние върху нивата и усвояването на допамина, серотонина, GABA и норепинефрина. Основният му механизъм на действие е холинергичен, антиоксидантен и вазидилаторен.

Доказано е, че пиритинол:

 • Покачва АТФ в кръвта с до 20%
 • Компенсира свързаното с възрастта намаляване на използваната глюкоза с до 75%
 • Увеличава усвояването на холин в стриатални синаптомози както при възрастни, така и при млади плъхове
 • Увеличава нивата на cGMP в кортекса
 • Проявява значителен вазодилататорен ефект, съпоставим с този на Винпоцетин
 • Повишава бдителността
 • Подобрява психомоторното представяне и краткосрочната памет при здрави доброволци


 • За да избегнете нежелани странични реакции и да се усили терапефтичното действие, се препоръчва приема на Пиритинол с допълнителен източник на холин. Encefabol също може да се подрежда с Винпоцетин, тъй като те имат синергичен ефект върху церебралния кръвен поток.

  Енцефабол - невиждан фокус и концентрация на невероятна цена!

  Като средство за мозъчна стимулация използвайте Енцефабол първоначално по 1-2 таблетки 3 пъти дневно след хранене. Стандартната продължителност на прием трябва да е поне 4 седмици, а пикът на ефектите на този препарат се достига при прием 8 седмици.


  Енцефабол опаковане

  Енцефабол се предлага под формата на шишенце за капки, с концентрация 0.1% и общо 3 мг. капки. Кутиите са произведени и запечатани в специални условия и са със специално покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

  Патентованото запечатване, чрез последните технологии познати на света Ви гарантира, че Вашият Енцефабол ще запази качествата си от първата до последната капсула.


  Енцефабол доставка

  Енцефабол се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

  Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

  Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.