Chat with us, powered by LiveChat

Ephedrine HCL

Ephedrine HCL 50 mg от XP Labs на цена от 1,67 лв. за капсула

Ефедрин е световноизвестен препарат, разработен преди много години, който се е използвал и продължава да се използва за редица цели, както медицински, така и спортни, така и в областта на мозъчната стимулация. Десетилетия наред, Ефедрин се е използвал, като деконгестант - средство за лечение на ниско кръвно налягане, както и като средство за отслабване, поради мощния си термогенен ефект и ефектът му върху подтискането на апетита.

49.9 лв.
139.9 лв.
219.9 лв.
449 лв.
799 лв.

Ефедрин - мозъчна дейност на съвсем ново ниво

Ефедрин Хидрохлорид е от същото семейство на Албутерон Сулгат и Кленбутерол Хидрохлорид - сходни по действие и цели препарати. Въпреки това, за разлика от Кленбутерол, който е бета-2 антагонист, Ефедрин е едновременно алфа и бета антагонист. Като резултат, употребата на Ефедрин води до значителна серекция на норепинефрин, който е много сходен като функция с адреналина. Все химикали, които имат огромно влияние върху мозъчните процеси и дейност, скоростта им, дълбочината им и т.н.

Употребата на Ефедрин води до значителна стимулация на централната нервна система, както драстично повишаване на термогенезата. Резултатът от това е, повишена телесна темперетура и повишен метаболизъм, което води до изключително скоростно изгаряне на подкожните мазнини, което е допълнително преимущество.


Интензивния ефект на Ефедрин и невиждан фокус и концентрация на невероятна цена!

Като средство за мозъчна стимулация, Ефедрин обикновенно се използва в дози от 25-50 мг. 2-3 пъти дневно, поради краткия си полу-живот. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок умствен капацитет през целия ден. За постигането на още по-силен ефект, Ефедрин може да се комбинира с Кофеин, Аспирин, Модафинил или Пирацетам, които значително ще повишат продължителността и силата му на действие и синергистично ще се подсилят едно друго. Общата продължителност на приема на Ефедрин е желателно да не надхвърля 3-4 седмици с поне 1-2 почивка преди да се започне отново.

Като ударен стимулатор преди изпит, спортно събитие или по време на проект в работата, Ефедрин може да се приема във високи ударни дози от 60-90 мг. 2-3 пъти дневно едва само няколко дни преди събитието, както и непосредствено преди него!


Ephedrine опаковане

Ефедрин се предлага на кутии от по 30 капсули, с 50 мг. Ефедрин Хидрохлорид във всяка капсула. Кутиите са произведени и запечатани в специални условия и са със специално покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

Опаковката лесно се разпечатва, използвайки пробития пунктир около капачката. Силата и структурата на кутията Ви гарантира, че Вашият Ефедрин ще запази качествата си от първата до последната капсула.


Ефедрин доставка

Ефедрин се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.