Chat with us, powered by LiveChat

L-Tyrosine

L-Tyrosine 500 mg от NOW Foods на цена от 0,42 лв. за капсула

Той има способност да намалява многократно умората. Хора, желаещи също да намалят теглото си могат да извлекат полза от приема на Tyrosine, защото той въздейства благоприятно върху производството на тироксин, хормонът на щитовидната жлеза, който пък от своя страна увеличава цялостната обмяна на веществата и много други процеси, пряко свързани с мозъка и скоростта на предаване на импулси между невротрансмитерите.

24.9 лв.
69.9 лв.
109.9 лв.
209.9 лв.
449 лв.

Л-Тирозин - препоръчителна доза

Дози от 1000-1500 мг. на ден наведнъж или най-добре на три дози по 500 мг. на равни интервали е една оптимална дозировка, за да усетите пълния капацитет на Л-Тирозин. Той не изгражда зависимост и вероятността за каквито и да било странични ефекти при употребата му са минимални, дори нищожни. Клинически изследвания, включващи тестване на индивиди на особено високи дози не са показали каквито и да било дългосрочни проблеми, нито е документиран случай на предозиране - счита се за невъзможно.


L-Tyrosine доставка

L-Tyrosine се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.