Vigilante

Vigilante от SIGNATURE SERIES Най-новото попълнение в разновидностите на модафинила

  • Стимулира мозъка и неговата дейност;
  • Ноотропик номер 1 на всички времена;
  • Vigilante е търговското наименование на най-новото попълнение излезнал модафинил на пазара;
  • Подписан с качеството на Signature Series на HAB Pharmaceuticals;
  • Мощно и силно действие само 40 минути след прием.

Vigilante - обща информация

Искаш ли да бъдеш "героя" в своята работа или в университета? Всеки герой си има своите тайни, а Vigilante ще те превърне точно в това, което искаш - супер човек, чиито мозък ще работи на максимален предел, ще запомняш по-лесно, ще учиш и работиш по-лесно, няма да усещаш никаква умора и ще отключиш истинския си капацитет с това хапче. Много вече го направиха, не губи време и дай на мозъка си това, от което има нужда, за да ти се отблагодари с резултати!

59.9 лв.
169.9 лв.
259.9 лв.
499 лв.
1399 лв.

Vigilante модафинил, доставка

Доставката ни е експресна, обработваме и товарим Вашата поръчка веднага след потвърждението и и целият процес, заедно с достигането и до Вас е 24 часа, през работни дни (от понеделник до петък). За повече информация относно стойността на доставката може да разгледате страницата ни с условия за доставка или често задаваните въпроси.

Инсталирайте своя турбо компресор на мозъка още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.