Modafinil Bulgaria

Бемитил

Бемитил 250 мг от Rue Belmedpreparaty на цена от 7,90 лв. за доза

Бемитил, известен още като Metaprot и AntiHot е разработен в Съветския съюз за нуждите на военните. Има дълга история в клиничната практика и спорта. Разработен през 70-те години, той е успешно прилаган по време на Чернобилската катастрофа, Олимпийските игри в Москва и войната в Афганистан. Притежава ноотропно, регенеративно, антиоксидантно и имуномодулиращо действие.

79.9 лв.
219.9 лв.
369.9 лв.
729.9 лв.
1399 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Какво е Бемитил?

Основната функция на Bemitil е да увеличили физическите и умствените показатели при хора, които са изложени на стресови състояние и ускорява процеса на възстановяване след физическо претоварване. Така той е полезен на спортистите, особено културистите и атлетите. Може да се приема, разбира се, и от хора, които нямат медицинска нужда от него. Приложението на Bemitil не е само в спорта. Той работи синергично с други ноотропици и може да подсили ефекта им, когато го включите в ноотропния си стак. Според клинични проучвания комбинацията му със стандартна ноотропна терапия е значително по-ефективна при лечение на хронична умора, отколкото само стандартна терапия. Има широко приложение и в клиничната практика. В руската медицина това лекарство се използва при комплексно лечение на:

 • Астетични състояния (хронична умора)
 • Мозъчни травми
 • Менингит, енцефалит
 • Цереброваскуларени и конгнитивни нарушения


 • Химическата структура на Bemitil е подобна на нуклеобазите аденин и гуанин, което може да обясни фармакологичните му ефекти. Увеличава експресията на РНК и протеини в мускулите, мозъчните клетки, черния дроб и бъбреците. Освен това стимулира образуването на АТФ и глюконеогенезата. Глюконеогенезата е процесът на образуване на глюкоза от невъглехидратни субстрати, като лактат, мазнини и глюкогенни аминокиселини, който играе важна роля в енергийното снабдяване по време на тренировка. Постенето, диетата с ниско въглехидратно съдържание, богата на мазнини и протеини и физическите упражнения също стимулират глюконеогенезата.

  Бемитил - невиждан фокус и концентрация на невероятна цена!

  Като средство за мозъчна стимулация, Бемитил обикновенно се използва в дози от 1-2 капсули на ден, за период от 5 дни, след което можете да починете няколко дни и отново. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок умствен капацитет през целия ден. За постигането на още по-силен ефект, Бемитил може да се комбинира с Кофеин, Аспирин, Модафинил или Пирацетам, които значително ще повишат продължителността и силата му на действие и синергистично ще се подсилят едно друго.


  Бемитил опаковане

  Бемитил се предлага под формата на блистер от 10 капсули по 250 мг. всяка. Блистерите са произведени и запечатани в специални условия и са със специално покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

  Патентованото запечатване, чрез последните технологии познати на света Ви гарантира, че Вашият Бемитил ще запази качествата си от първата до последната капсула.


  Бемитил доставка

  Бемитил се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

  Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

  Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.