Плащане, доставка, възстановяване

Плащане

Плащането на Вашите поръчки става по два начина:

  • чрез наложен платеж - плащате при получаването, в български лева
  • Bitcoin - използвайте най-популярната криптовалута, за да заплатите своята поръчка

 

Доставка на модафинил и други мозъчни стимуланти

Доставка на модафинил и други мозъчни стимуланти от Модафинил България. Чрез тази страница modafinilbulgaria.com Ви предоставя възможността да се запознаете с условията за доставка на Вашата поръчка до Вашата врата или офис на куриерската фирма. Наши партньори за доставките в рамките на цялата страна са куриерски фирми с традиции и коректност в обслужването. Напомняме Ви, че имайки предвид спецификата на предлаганите от нас продукти ние Ви гарантираме 100% дискретност при опаковането и изпращането им, така че да не бъде нарушен Вашия комфорт, без значение дали получавате пратката си на домашния Ви адрес, на работното си място или в офис на куриерската фирма – екипът на Модафинил България Ви предоставя не просто конкретни продукти, а цялостна услуга и отношение.

Modafinilbulgaria.com изрично Ви уведомява, че опция "Преглед" на пратката в офис на куриерската фирма не е възможен и няма как да го позволим, тъй като това компроментира нашето задължително "Стелт" пакетиране, за което може да прочетете малко по-надолу и което получавате само при нас напълно безплатно.

Какво означава "стелт" опаковане?

  • така нареченото "стелт" опаковане е опция, която modafinilbulgaria.com предлага безплатно на своите клиенти; тя не се заплаща допълнително освен стандартната куриерска услуга, задължителна е с всяка поръчка и Ви гарантира, че освен външно прилежно опакована, поръчката Ви ще бъде скрита и вътре в пакета, като ще бъде пакетирана под формата на нещо съвсем различно; това ви дава допълнителна сигурност и спокойствие и тази опция се заплаща допълнително в цяла Европа. Само при нас в modafinilbulgaria.com Вие имате безплатен стелт - той ще изненада дори и Вас, гарантираме Ви!

I. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА БЪЛГАРИЯ

Кога получавате безплатна доставка?

  • с абсолютно всяка поръчка на стойност над 100,00 BGN в България при нас, без значение доставката до Ваш адрес или офис на куриерската фирма е 100% безплатна и Вие ще трябва да заплатите само стойността на поръчаните от Вас продукти; ние оценяваме това, че сте избрали да бъдете наш клиент и Ви се отблагодаряваме с този комплимент; за поръчки извън територията на България доставката е винаги за сметка на клиента;

Условия, цени, време за доставка и възможни платежни методи:

Цената на доставката се формира спрямо тарифите на куриерските фирми, които използваме.

1. Време за доставка - 1 работен ден през работни дни от понеделник до петък и след потвърждение от оператор.

2. Цена на доставка:

- цена на доставка до офис на куриерската фирма - 6,00 BGN

- цена на доставка до точен адрес - 8,00 BGN

*За доставка в съботни или полуработни дни се начисляват 3,00 BGN допълнително
*Всички обявени цени за доставка са в български лева (BGN)

*Всички обявени по-горе цени за доставка са с ДДС

3. Възможни платежни методи:

- наложен платеж - плащате на място на куриера при получаването на Вашата поръчка

- Bitcoin - използвайте най-популярната криптовалута, за да заплатите своята поръчка, при избор на този метод ще получите адрес на биткойн портфейла, по който трябва да пуснете съответната сума

II. УСЛОВИЯ ЗА ДОСТАВКА НА ТЕРИТОРИЯТА НА ЕВРОПА

1. Доставка до Гърция и Румъния

1.1. Време за доставка - 2 до 4 работни дни, в някой по-отдалечени населени места може да отнеме над 5 дни.

1.2. Цена за доставка до точен адрес - 10,00 EUR

1.3. Цена за доставка до точен адрес - 5,00 EUR

1.3. Възможни платежни методи:

- наложен платеж - плащате на място на куриера при получаването на Вашата поръчка

- Bitcoin - използвайте най-популярната криптовалута, за да заплатите своята поръчка, при избор на този метод ще получите адрес на биткойн портфейла, по който трябва да пуснете съответната сума

 

Възстановяване на сумата, която сте дали, в случай че не сте доволни от наш продукт

Ние сме един от малкото сайтове, които Ви гарантират, че ако не сте доволен по какъвто и да било начин от наш продукт, от обслужването или цялостната ни работа ние ще възстановим безвъзмездно сумата, която сте дали. Такъв случай не сме имали, защото качеството ни е безкомпромисно, но така засвидетелстваме Вашето доверие още повече!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.