Modafinil Bulgaria

Modasmart 400

Modasmart 400 от Winlife Pharma на цена от 7,90 лв. за доза

Modasmart 400, известен още като модафинил в двойна доза е разработен за нуждите на военните. Има дълга история в клиничната практика и спорта. Разработен през 70-те години, той е успешно прилаган по време на Чернобилската катастрофа, Олимпийските игри в Москва и войната в Афганистан. Притежава ноотропно, регенеративно, антиоксидантно и имуномодулиращо действие.

79.9 лв.
219.9 лв.
369.9 лв.
729.9 лв.
1399 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Какво е Modasmart 400?

Основната функция на Modasmart 400 е да увеличили физическите и умствените показатели при хора, които са изложени на стресови състояние и ускорява процеса на възстановяване след физическо претоварване. Така той е полезен на спортистите, особено културистите и атлетите. Може да се приема, разбира се, и от хора, които нямат медицинска нужда от него. Приложението на Modasmart 400 не е само в спорта. Той работи синергично с други ноотропици и може да подсили ефекта им, когато го включите в ноотропния си стак. Според клинични проучвания комбинацията му със стандартна ноотропна терапия е значително по-ефективна при лечение на хронична умора, отколкото само стандартна терапия. Има широко приложение и в клиничната практика. В руската медицина това лекарство се използва при комплексно лечение на:

 • Астетични състояния (хронична умора)
 • Мозъчни травми
 • Менингит, енцефалит
 • Цереброваскуларени и конгнитивни нарушения


 • Химическата структура на Modasmart 400 е подобна на нуклеобазите аденин и гуанин, което може да обясни фармакологичните му ефекти. Увеличава експресията на РНК и протеини в мускулите, мозъчните клетки, черния дроб и бъбреците. Освен това стимулира образуването на АТФ и глюконеогенезата. Глюконеогенезата е процесът на образуване на глюкоза от невъглехидратни субстрати, като лактат, мазнини и глюкогенни аминокиселини, който играе важна роля в енергийното снабдяване по време на тренировка. Постенето, диетата с ниско въглехидратно съдържание, богата на мазнини и протеини и физическите упражнения също стимулират глюконеогенезата.

  Modasmart 400 - невиждан фокус и концентрация на невероятна цена!

  Като средство за мозъчна стимулация, Modasmart 400 обикновенно се използва в дози от 1-2 таблетки на ден, за период от 5 дни, след което можете да починете няколко дни и отново. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок умствен капацитет през целия ден. За постигането на още по-силен ефект, Modasmart 400 може да се комбинира с Кофеин, Аспирин, Модафинил или Пирацетам, които значително ще повишат продължителността и силата му на действие и синергистично ще се подсилят едно друго.


  Modasmart 400 опаковане

  Modasmart 400 се предлага под формата на блистер от 10 таблетки по 400 мг. всяка. Блистерите са произведени и запечатани в специални условия и са със специално покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

  Патентованото запечатване, чрез последните технологии познати на света Ви гарантира, че Вашият Modasmart 400 ще запази качествата си от първата до последната таблетка.


  Modasmart 400 доставка

  Modasmart 400 се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

  Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

  Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.