Modafinil Bulgaria

За нас

За нашия екип

Ние сме отбор от обикновени работещи хора, специалисти в сферата на лекарствата и употребата им в спорта, просто сме отдадени на това да създадем една по-специална и по-приятна за ползване услуга. Ние от Модафинил България вярваме в чистотата и качеството на суровините. Отнасяме се професионално и с индивидуално отношение към всяка една поръчка от правенето и до доставката. Работим на пазара от повече от 10 години и имаме над 100 000 доволни клиенти. Искаме и Вие да станете наш доволен клиент, убедете се сами. Нуждаем се от Вашето доверие, за да се докажем и пред Вас.

Модафинил има нещо магическо в себе си - дава Ви сили да продължите, дори когато тялото Ви е на предела си и би отказало при други обстоятелства. Дайте ни шанс да споделим магията с Вас - турбинирайте своят мозък още сега!

"Не е завършено, докато не е изпратено - Steve Jobs"


За невероятният модафинил

Ефектът на модафинила не е като на наркотиците. За разлика от LSD, MDMA, екстази, марихуана или опиум, модафинилът няма да повиши нивото Ви на щастие, докато просто седите и гледате в точка след приема му. Той дори не е подходящ за нощни излизания и дискотеки. Това, което той ще Ви даде е кристално чисто съзнание, феноменален фокус, невероятна концентрация - това е истинската красота на модафинил. Няма да имате нито физически, нито умствени бариери повече. Нито един енергиен, предтренировъчен или кофеинов продукт не може да Ви даде този бууст дълготрайно и безвредно, както модафинилът го прави.

Относно количеството и дозировката: Едно хапче от 200 мг. продължава да действа половин до един цял ден, зависи от нервната Ви система. Дозировката от 200 мг. е стартова, може да се повиши, като може да се вземе ударно сутрин накуп, или да се приемат по 200 мг. през 6 часа, ако искате да не спите, може да останете будни до 72 часа, без това да Ви повлияе.

За качеството: доказано е че модафинил не изгражда абсолютно никаква зависимост, нито физическа, нито психическа, нито влияе трайно върху биохимията на мозъка. Да, правилно разбрахте, това го прави напълно безвреден.

Отговорите, които търсите са тук: Модафинил няма да свърши работата Ви вместо Вас, това е невъзможно. Въпреки употребата му ще трябва да сте концентриран, целенасочен и да дадете всичко от себе си, той просто Ви гарантира, че Вашето “всичко” ще е много пред “всичкото” на конкурентите Ви. Ние не Ви продаваме просто едно магическо хапче - ние Ви даваме ракетата, която може да Ви изстреля в космоса във всичко, което правите!


Относно качеството и принципите на Модафинил България

Досега само обяснявахме ползите за Вас от употребата на модафинил, сигурно се чудите защо изобщо го правим? Когато разглеждате сайтовете на различни фармацевтични компании, какво виждате там? Неестетически приятно направени сайтове, с постна и бедна информация за самите продукти, което гарантирано Ви разубеждава да купите каквото и да било. Ние сме ново поколение магазин, нашата цел е да Ви направим пазаруването на тази категория продукти приятна, лесна, бърза. Ние сме Ваш приятел, въпреки че оставаме професионалисти винаги.

Сигурност и дискретност са на първо място в обслужването Ви, а това е изключително важно за всеки. Сигурната и дискретна стелт доставка, която Ви предоставяме Ви гарантира, че само ние и Вие ще знаем какво съдържа Вашата пратка.

Инсталирайте своя турбо компресор на мозъка още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.