Modafinil Bulgaria

Artvigil

Armodafinil 250 mg от HAB PHARMA на цена от 7,99 лв. за таблетка

Усетете ефектът от армодафинила сигурно и изгодно! Ако армодафинил е това, което търсите, то Artvigil е това, от което се нуждаете. Най-добрият генерик на армодафинил, който може да намерите онлайн. Всяка таблетка съдържа 250 мг. армодафинил. Армодафинилът е за потребители, които търсят още повече фокус и конентрация, значително по-дълго и силно действие и нужда от повишено внимание и адекватност.

79.9 лв.
219.9 лв.
369.9 лв.
729.9 лв.
1399 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

The Armodafinil - връзката на R-изомера с модафинила

Както може би вече знаете, молекулата на модафинила е първоначално структурирана от два енантиомера - R модафинил и S модафинил. R модафинил е по-активния от двата, който влияе повече върху способността да оставате будни. Това на практика значи че армодафинилът (R-модафинил) е много по-силен от стандартния модафинил, тъй като тук е отделен единия от двата му изомера. Въпреки че имат сходен полуживот в тялото, армодафинилът е с по-кратък такъв, действието му е по-изразено и силно, но започва една идея по-късно от действието на модафинил.

Много потребители на армодафинил казват че действието му е много по-силно от това на модафинил. Също така се отчита това, че някой потребители реагират по-добре на S-изомера на модафинил, а други на R-изомера на армодафинил, което прави препарата и действието му строго индивидуални т.е. сами трябва да опитате и разберете кое е най-доброто за Вас. Армодафинилът започва да действа по-късно, но връхлита с много по-силен пик, докато модафинилът е малко по-овладян и разпределен в по-дълъг период от време, с по-меко действие. Различни хора, различни гледни точки - не се колебайте да пробвате и двата продукта.


Интензивния ефект на армодафинил и невиждан фокус на невероятна цена!

Artvigil в момента е суперзвездата на небосклона на армодафинила. Artvigil е доказал своето действие и невероятната си потентност сред хиляди потребители, които го използват по целия свят. Всеки, който го е пробвал е повторил и потретил. Artvigil е произведен от HAB Pharmaceuticals, която е една от най-известните и добри индийски фармацевтични компании. Artvigil започва действието си след около 2 часа, след прием, а пиковите ефекти на продукта остават 6 до 8 часа, което е индивидуално, разбира се и е до човек. Artvigil повишава фокуса, остротата на мисълта, намалява физическата и психическата умора. Генерик версия на класическия Nuvigil, Artvigil съдържа 250 мг. чист армодафинил в таблетка и идва на уникална цена.

Artvigil е най-добрата генерик форма на армодафинил на пазара, последвал своя оригинален предшественик Waklert на Sun Pharma. Разлика между двата продукта няма, еднакви ефекти, еднаква дозировка, еднаква цена, просто различни производители. Отчетена е технологична разлика в таблетирането на едната и другата фармацевтични фирми, което може да доведе до индивидуални по-добри ефекти на някой от двата препарата при определени хора, което е причината да Ви посъветваме сами да опитате и видите кое е най-доброто за Вас.

Подобрената формула и почти двойно по-високата концентрация ще усетите веднага щом започне действието. Можете да намерите разликата между класическата доза между Artvigil 150 и Artvigil 250 при почти двойно по-силният ефект, още по-добрата концентрация и висините на мисълта.


Artvigil опаковане

Artvigil се предлага на блистери от по 10 хапчета, със 250 мг. армодафинил във всяко. Блистерите са произведени от висококачествен алуминий, с пластмасово покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

Блистерите могат лесно да се разделят, използвайки пробития пунктир около всяка таблетка. Силата и структурата на блистерите Ви гарантира, че Вашият армодафинил ще запази качествата си от първото до последното хапче.


Artvigil доставка

Artvigil се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.