Modafinil Bulgaria

Милдронат

Милдронат от 500 mg от GRINDEX Най-популярният препарат мелдоний вече е тук!

Милдронат е търговското име на химичното съединение Мелдоний. През последните години Мелдоний се използва масово от най-елитните спортисти с цел повишаване на спортните постижения и представянето.

59.9 лв.
149.9 лв.
249.9 лв.
499.9 лв.
1499.9 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Чудото на 21 век - Mилдронат, без рецепта при нас!

Мелдониий - руското чудо, което превръща тялото Ви в супер тяло, стимулира и подобрява както физическия капацитет, така и мозъчния. Мелдоний се използва както при професионални спортисти, търсещи високо ниво на представяне - спортове като тенис, футбол, баскетбол, волейбол, плуване, в които се изисква въздух и издръжливост, така и скоростно-силови и бойни спортове, при които се иска освен въздух и максимална мускулна и умствена мобилизация. Спортисти, програмисти, геймъри, прожект мениджъри - Милдронат се е наложил като любим препарат на професионалистите от всички среди. Как действа, какво прави с тялото Ви Милдронат? Мелдоният има доста сложно действие върху биохимичните процеси в човешкото тяло, но основното и това, от което най-вече идват резултатите е повишаването на червни кръвни телца - еритроцитите в кръвта. Това води до повишено снабдяване с кислород на всички тъкани - мускулни, нервни, мозъчни, стимулирайки всяка част от нас с повече кислород, тя става много по-ефективна, много по-ползотворна и способна да изъвршва много повече работа, за значително по-кратко време. Намалява се и времето за възстановяване, съответно умората. Уникален по рода си Милдронат Ви превръща в супер човек почти веднага след приема му. Невероятния потенциал на този препарат беше причината наскоро той да бъде приет в списъците на Световната Антидопинг Агенция - WADA, класифииран като S4 - модулатори и хормони на метаболизма. Наказанието за професионален спортист, хванат с Мелдоний е 4 години лишаване от спортни права. Поради тези промени бяха наказани редица известни спортисти като тенисистката Мария Шарапова, фигуристите Екатерина Боброва и Дмитрий Соволев, както и спортният колоездач Едуард Ворганов. Мелдоният, който се превърна в истински бич за руските спортисти, е разработен в средата на 1970-те години в СССР – в Института за органичен синтез към Академията на науките на Латвийска ССР (в наши дни Латвия). В медицината започва да се прилага през 1984 година. По онова време той става на практика задължителен за всички професионални спортисти в СССР. Мелдоният първоначално е замислен като препарат за лечение на сърдечно-съдови заболявания. Основното му действие е да забавя разрастването на зоните с мъртви клетки при увреждане на миокарда. Освен това подобрява и циркулацията на кръвта и понижава честотата на пристъпите на стенокардия. Популярност сред спортистите придобива по друга причина: мелдоният, освен всичко останало, повишава вътреклетъчния метаболизъм и увеличава издържливостта на организма на високи физически натоварвания по време на тренировки и на високи нервно-психически натоварвания по време на състезания. Именно поради това WADA приравни мелдония към допинг листите.


Доставка на Милдронат

Доставката ни е експресна, обработваме и товарим Вашата поръчка веднага след потвърждението и от Вас и целият процес, заедно с достигането и до избрания адрес или офис на куриерска фирма е 24 часа, през работни дни (от понеделник до петък). За повече информация относно стойността на доставката може да разгледате страницата ни с условия за доставка или често задаваните въпроси.

Инсталирайте турбо компресор на тялото си още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.