Modafinil Bulgaria

Artvigil

Armodafinil 150 mg от HAB PHARMA на цена от 4,99 лв. за таблетка

Усетете ефектът от армодафинила сигурно и изгодно! Ако армодафинил е това, което търсите, то Artvigil е това, от което се нуждаете. Най-добрият генерик на армодафинил, който може да намерите онлайн. Всяка таблетка съдържа 150 мг. армодафинил. Армодафинилът е за потребители, които търсят повече фокус, по-добра конентрация, по-дълго и силно действие и нужда от повишено внимание и адекватност.

59 лв.
169 лв.
279 лв.
549 лв.
1499 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

The Armodafinil - връзката на R-изомера с модафинила

Както може би вече знаете, молекулата на модафинила е първоначално структурирана от два енантиомера - R модафинил и S модафинил. R модафинил е по-активния от двата, който влияе повече върху способността да оставате будни. Това на практика значи че армодафинилът (R-модафинил) е много по-силен от стандартния модафинил, тъй като тук е отделен единия от двата му изомера. Въпреки че имат сходен полуживот в тялото, армодафинилът е с по-кратък такъв, действието му е по-изразено и силно, но започва една идея по-късно от действието на модафинил.

Много потребители на армодафинил казват че действието му е много по-силно от това на модафинил. Също така се отчита това, че някой потребители реагират по-добре на S-изомера на модафинил, а други на R-изомера на армодафинил, което прави препарата и действието му строго индивидуални т.е. сами трябва да опитате и разберете кое е най-доброто за Вас. Армодафинилът започва да действа по-късно, но връхлита с много по-силен пик, докато модафинилът е малко по-овладян и разпределен в по-дълъг период от време, с по-меко действие. Различни хора, различни гледни точки - не се колебайте да пробвате и двата продукта.


Интензивния ефект на армодафинил и невиждан фокус на невероятна цена!

Artvigil в момента е суперзвездата на небосклона на армодафинила. Artvigil е доказал своето действие и невероятната си потентност сред хиляди потребители, които го използват по целия свят. Всеки, който го е пробвал е повторил и потретил. Artvigil е произведен от HAB Pharmaceuticals, която е една от най-известните и добри индийски фармацевтични компании. Artvigil започва действието си след около 2 часа, след прием, а пиковите ефекти на продукта остават 6 до 8 часа, което е индивидуално, разбира се и е до човек. Artvigil повишава фокуса, остротата на мисълта, намалява физическата и психическата умора. Генерик версия на класическия Nuvigil, Artvigil съдържа 150 мг. чист армодафинил в таблетка и идва на уникална цена.

Artvigil е най-добрата генерик форма на армодафинил на пазара, последвал своя оригинален предшественик Waklert на Sun Pharma. Разлика между двата продукта няма, еднакви ефекти, еднаква дозировка, еднаква цена, просто различни производители. Отчетена е технологична разлика в таблетирането на едната и другата фармацевтични фирми, което може да доведе до индивидуални по-добри ефекти на някой от двата препарата при определени хора, което е причината да Ви посъветваме сами да опитате и видите кое е най-доброто за Вас.


Artvigil опаковане

Artvigil се предлага на блистери от по 10 хапчета, със 150 мг. армодафинил във всяко. Блистерите са произведени от висококачествен алуминий, с пластмасово покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

Блистерите могат лесно да се разделят, използвайки пробития пунктир около всяка таблетка. Силата и структурата на блистерите Ви гарантира, че Вашият армодафинил ще запази качествата си от първото до последното хапче.


Artvigil препоръчителна доза

Дози от 300 мг. на ден наведнъж или две дози по 150 мг. на равни интервали е една оптимална дозировка, за да усетите пълния капацитет на армодафинила. Waklert не изгражда зависимост и вероятността за каквито и да било странични ефекти при употребата му са минимални, дори нищожни. Клинически изследвания, включващи тестване на индивиди на особено високи дози не са показали каквито и да било дългосрочни проблеми, нито е документиран случай на предозиране - счита се за невъзможно. Препоръчителната стартова доза Waklert е 150 мг. приета веднъж на ден сутрин или ранния следобяд с чаша вода, освен в случаите, когато работите на смени. Тогава приемайте армодафинил около 1 час преди започване на смяната.


Artvigil доставка

Artvigil се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.