Modafinil Bulgaria

Modalert

Modafinil 200 mg от SUN PHARMA Най-популярният модафинил

Всеки от нас се опитва да набави необходимата за него енергия за натовареното ни ежедневие по различни начини – с енергийни напитки, кафе, кофеин и други стимуланти на нервната система. Истината е, че никога нямаме достатъчно време, за да направиш целия свят щастлив и все пак ние имаме решение на проблемите Ви – Модафинил.

59 лв.
169 лв.
279 лв.
549 лв.
1499 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Безкомпромисен и на достъпна цена

Modalert е търговското наименование, алтернативно на Provigil, произвеждан преди от Cephalon Inc. По-важното е че Модалерт реално не струва и 1/100 от това, което Ви дава т.е. сме формирали най-добрата възможна цена и то за да може продукта да е достъпен за всеки. Всяка таблетка Modalert е произведена под безкомпромисното качество и стандарт на Sun Pharma и съдържа 200 мг. фармацевтично чист модафинил. Много от ползващите някога Provigil лесно се отказаха от него и преминаха към Modalert, заради неговото качество, концентрация и най-вече достъпна цена. Modalert е произведен от фармацевтичния гигант Sun Pharmaceuticals, който има редица одобрения и сертификати за качество от асоциации по лекарствата в цял свят като FD (USA), EMA(Europe), MHRA (UK), MCC (South Africa), TGA (Australia), ANVISA (Brazil), WHO (Geneva), BfArM (Germany), KFD (Korea) и PMDA (Japan). Марката и продукта са признати в цял свят от всички, а ние Ви гарантираме, чрез директния си внос от производителя - оригинални продукти, високо качество и концентрация и най-добрите цени, винаги!


Инсталирайте своя турбо компресор на мозъка още сега!

С времето и постоянната употреба на кофеин и други събуждащи съставки и стимуланти, научно се доказа, че те са изключително вредни за Вашето здраве. Кофеинът предизвиква сърдечна аритмия, безсъние, нервност и невъзможност да си починете, стомашни разстройства, повръщане и диария, повишен сърдечен ритъм и учестено дишане и много много други неприятни странични ефекти.

Модафинил е различен. За разлика от други стимуланти той не замъглява съзнанието Ви, не повишава кръвното налягане, нито сърдечния ритъм. Като резултат той не упражнява такъв голям стрес на Вашата сърдечно-съдова система, както правят кафето и други стимуланти.

Познатите ефекти на Модафинила включват пълно и трезво съзнание, подобрение на когнитивната памет, подобрение на настроението, повишено внимание и понякога лека и контролирана еуфория. Modalert е "ритникът в задните части", от който имате нужда в ситуации, когато трябва да сте максимално мобилизирани, фокусирни и да покажете най-доброто от Вас. Modafinil има силата да даде възможността на Вашия мозък да функционира на максимални обороти, точно когато имате най-голяма нужда от него и без никакви странични ефекти. Потребителите на Modalert отбелязват и повишено внимание, подобрение в краткосрочната памет и подобрена когнитивна памет.

Ще бъдете изненадани да разберете, че модафинил дори подтиска апетита и изгарянето на мазнини, за разлика от енергийните напитки, пълни със захар и водещи до затлъстяване. Все повече хора използват модафинил, като си поръчват Modalert 200 mg. онлайн от нас - бързо и лесно. Той няма странични ефекти, невъзможно е да се изгради зависимост или да се злоупотреби с него, а 90% от ползващите го са напълно клинично здрави и млади индивиди, нуждаещи се от по-добър "перформънс". Това са причините световноизвестното издание The Guardian да опишат модафинила като "първият безопасен в света мозъчен стимулант". Опитайте сами още сега и се убедете в силата му!


Modalert разфасовки

Modalert is available in flexible aluminium blisters of 10 tablets per strip. Every strip is made of high-quality flexible aluminium that makes storage and carriage effortless.

Modalert се предлага в гъвкави алуминиеви блистери с по 10 таблетки в блистер. Всеки блистер е направен от висококачествен прошнурован алуминий, който запазва качеството на продукта, може да се къса на отделни таблетки и да се пренася и приема бързо и лесно, без значение къде сте.

Modalert 200 е пакетиран в алуминиеви блистери, заради повишената защита на таблетките от атмосферните условия или от счупване при пренасяне. Така продуктът не губи качествата си, както тези в пластмасовите блистери. Блистерите са леки, компактни и лесно се сгъват, което прави и пакетирането им към Вас компактно и удобно.


Modalert дози и препоръки

Modalert съдържа 200 мг. фармацевтично чист първокачествен модафинил. Според нас 200 мг. е доста силна дозировка за нови потребители, поради което съветваме да започнете с половин таблетка или 100 мг., които да Ви дадат първоначалния необходим кик от модафинила, да изострят ума и тялото Ви. За тези, които го ползват повече време вече доза от 200 мг. или 1 цяла таблетка е напълно нормална. Изграждайте и установете толеранса си към модафинил бавно, не бързайте, излишно е да приемате големи дози, ако се влияете добре от малки. Действието на Modalert след прием започва около час по-късно и продължава 6-8 часа в пълната си сила.

Не използвайте модафинил за лечение на проблеми с прекомерна сънливост или други подобни.

Максимално ефективната доза за Вас се открива постепенно, тя зависи от типа нервна система, честотата на употреба, възрастта и килограмите. Започнете със 100 мг. дневно и увеличете до 200 мг. при ежедневна употреба. Модафинил е добре да се използва на цикли т.е. на определен период прием да правите по няколко седмици почивка, това е препоръчително за всички видове препарати, които приемате. Съветваме да приемате поне 90 минути преди активностите, в които гоните резултати и да не се приема, докато още се разсънвате или непосредствено след ставане от сън.

Напълно задължително е да се хидратирате добре и да приемате обилно количество вода, докато приемате модафинил, защото е твърде възможно да забравите или да не изпитвате нужда от това. За начинаещи препоръчваме 100 mg. доза, която често е достатъчна и напълно задоволява Вашите нужди. Модафинил е безопасен, безотказно работещ и сега по-достъпен от всякога.

Modalert препоръчителна доза

  • Нови потребители: 100mg на ден. Съветваме Ви приемът да е поне 90 минути преди активността, в която гоните максимални резултати.
  • Потребители страдащи от нарколепсия или сънна апнея: 200mg на ден ще премахнат Вашите проблеми, гарантирано.
  • Потребители, работещи на смени, в различни части на денонощието: 200 mg на ден, препоръчително около час преди започване на смяната.
  • Съветваме Ви да избягвате дози по-високи от 400mg, или 2 хапчета дневно.

Modalert доставка

Доставката ни е експресна, обработваме и товарим Вашата поръчка веднага след потвърждението и и целият процес, заедно с достигането и до Вас е 24 часа, през работни дни (от понеделник до петък). За повече информация относно стойността на доставката може да разгледате страницата ни с условия за доставка или често задаваните въпроси.

Инсталирайте своя турбо компресор на мозъка още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.