Modafinil Bulgaria

Modvigil

Modvigil 200 mg от HAB PHARMA Най-популярният модафинил

Нуждаете се от магията на модафинила за Вашия мозък и търсите най-добрия и изгоден вариант? Modvigil е всичко, от което имате нужда. Същата опаковка, същата дозировка както световноизвестният Провигил, произвеждан от фирмата Cephalon Inc. Каква е реалната разлика между Modalert и Modvigil? Смята се, че Modalert е по-стария продукт, като се е наложил като брандиран официален продукт, докато Modvigil е пуснат на пазара по-късно, заради което е наречен генерик. С две думи - разлика няма - еднакво количество модафинил в доза, еднаква цена, еднакво добро опаковане - дори някой хора твърдят, че Modvigil им действа по-силно. Трябва да опитате и двата продукта, така ще откриете Вашия. Modvigil е произведен от добре познатата вече фармацевтична компания HAB Pharmaceuticals Ltd. Той е тестван и наложил се на пазара вариант от години и Ви го препоръчваме с две ръце.

59 лв.
169 лв.
279 лв.
549 лв.
1499 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Магическото хапче на достъпна цена!!

Modvigil е един перфектен вариант за модафинил на пазара. Ефектът му не се различава по нищо от този на Modalert, а цената му отново е същата. Modvigil се произвежда от HAB Pharmaceuticals - индийска фармацевтична компания с добра репутация и наложена в производството на лекарства. HAB може да не е с размерите на гиганта SUN Pharmaceuticals, но не си мислете че качеството, което предлагат е по какъвто и да било начин по-ниско.

Хиляди потребители вече се кълнат в Modvigil-а, някой от тях дори твърдят че е по-силен и потентен от Modalert. Мислим че това е индивидуално и трябва сами да пробвате и видите кой вариант модафинил, армодафинил или пирацетам работят най-добре за Вас. Това, което ние правим е да Ви дадем избор, както и да Ви гарантираме че Modvigil внасяме директно от производителя HAB Pharmaceuticals, така че можете да бъдете спокойни в автентичността на продукта и винаги най-новите партиди.


Modalert срещу Modvigil

Да сравняваме тези два продукта е като да кажем Батман или Супермен е по-добрият супергерой - няма правилен отговор. Modalert е произвеждан от Sun Pharmaceuticals от много повече години, докато Modvigil е алтернативата, пусната на пазара по-късно от HAB Pharmaceuticals. Двата продукта не се различават по концентрация на активната съставка или нейното количество в таблетка.

Както никой 2 човешки пръста не са еднакви, така и различните хора реагират по различен начин на Modvigil и Modalert. Въпросът се свежда не до това "кой е по-добър?", а до това "кой е по-добрият препарат за Вас!". Дали ще сте лоялни на първородния бранд или ще се доверите на по-новото, това е личен избор. Опитът ни с клиенти до момента показва, че действието на Модалерт е малко по-меко, а на Модвигил е по-остро и ударно.


Опаковане на Modvigil

Modvigil се предлага в специални гъвкави алуминиеви блистери, които гарантират херметическо затваряне на таблетката, което ще запази максималната и потентност и живот колкото е необходимо, без значение къде и как се съхранява.

За още по-голямо улеснение блистерът е с пробит пунктир около всяка таблетка, така че да може да се разделя на една, две или колкото искате таблетки и да се пренася лесно и удобно.


Modvigil дози и препоръки

Съветваме тези, които приемат модафинил за първи път да започнат с половин таблетка или 100 mg. В повечето случаи това е напълно достатъчно да ви "тунингова" мозъка и тялото за целия ден. Modvigil е висококачествен генерик, така че 100 mg доза обикновено е напълно достатъчна. За по-напреднали, професионалисти и тези, които търсят максимални резултати дозата от 200 mg е добър вариант. 200mg доза ще Ви даде уникален фокус, повишено внимание, физическа издръжливост и подобрение на когнитивните функции на мозъка. Не съветваме да започвате с дози по високи от 200mg на ден.

Modvigil Препоръчителна дозировка

  • Нови потребители: 100 мг. на ден, препоръчва се прием поне час преди дейността, в която ви трябва максимална мобилизация.
  • Потребители с нарколепсия или сънна апнея: 200 мг. доза на ден ще премахне тези проблеми от ежедневието Ви, гарантирано!
  • Потребители, работещи на смени: 200 мг. на ден, препоръчително поне час преди започване на смяната.
  • Не Ви препоръчваме да приемате повече от 400 мг. на ден, освен ако не се гонят екстремни резултати, без сън и с максимален фокус.

Доставка на Modvigil

Модвигил се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.