Modafinil Bulgaria

Noopept®

Noopept® 10 mg от Pharmstandard на цена от 1,99 лв. за таблетка

Noopept® е една от „умните дроги“ предлагани на пазара, работещ в няколко направления. Брилянтната когнитивна способност е едно от тях. Освен това, продуктът е достъпен като цена и няма да ви изпразни джоба. Точно за това, много хора прибягват до използването на Noopept, вместо да ползват заместители с неясен произход.

Каква е истината, това нов продукт ли е и наистина ли е по-добър от останалите ноотропици?

Noopept е синтетичен медикамент, първоначално разработен в Русия през 1990 год. Целта на създаването на продукта е да подпомогне възрастни хора с когнитивни нарушения. Това било достъпно решение за грижа за възрастните хора с ограничени финанси. Но с времето бързо се установява, че продуктът има далече повече полезни функции и за активното население. Освен подобряването на когнитивните възможности, се установява повишаване на енергията както физическа, така и психическа. Пирацетам е базата върху която руските учени разработват Noopept през 1990 до пускането му на пазара през 1996 год. За това доста често двата продукта се сравняват в различни дискусии.

Какъв е ефекта от Noopept?

Noopept е наистина бързо действащ продукт. Съставките му взаймодействат чрез възбуждане на две ключови камери на мозъка – BDNF и NGF, разположени в хипокампуса. Макар тези химикали да се асоциират предимно във връзка с дългосрочната памет, учените доказват, че се наблюдава значително повишаване на краткосрочната памет. Най-общо казано, Noopept е препарат стимулиращ ключови невротрансмитери.

Легален ли е Noopept?

Продуктът е легален, но под легален нямаме предвид, че се продава свободно във всички страни. В някои страни разпространението се регулира от държавата. В САЩ например не се регулира, което значи, че може да се намери свободно на пазара. Това го слага в графа добавки а не лекарства.

49.9 лв.
99.9 лв.
189.9 лв.
269.9 лв.
449 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Noopept® - препоръчителна доза

Дози от 10-30 мг. на ден наведнъж или най-добре на три дози по 10 мг. на равни интервали е една оптимална дозировка, за да усетите пълния капацитет на Noopept®. Той не изгражда зависимост и вероятността за каквито и да било странични ефекти при употребата му са минимални, дори нищожни. Клинически изследвания, включващи тестване на индивиди на особено високи дози не са показали каквито и да било дългосрочни проблеми, нито е документиран случай на предозиране - счита се за невъзможно.
Понеже често продуктът се свързва с Piracetam заради тяхното общо минало, хората смятат, че и приеманите дози от двата препарата трябва да са същите или подобни. Но всъщност, дозите са съвсем различни, според редица проучвания. Пирацетам се препоръчва на дози от няколко хиляди милиграма, понякога повече от 5000 мг. Докато при Noopept® доза от 10 мг., може да бъде достатъчна и да доведе до позитивни ефекти. Най-често използваните дози са 20 до 30 мг. Ефектът от noopept е скоростен но също и краткотраен. Ефектите се появяват след 15-тата минута и траят до час. Това е малко относително и силно зависимо от формата под която се приема продукта. Среща се като пудра в свободна форма и таблетна форма. Ако имате нужда от енергия през целия ден, може да приемате Noopept® през определени интервали от време.
Noopept® не е продукт, който може да вземете еднократно преди момент в който искате да се представите на ниво. Необходимо е да имате период на зареждане от няколко седмици. Много хора правят цикли на прием, като приемат продукта за определен период, след което следва почивка. Например 60 дневен прием, последван от 30 дни без прием.


Noopept® доставка

Noopept® се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.