Modafinil Bulgaria

Piracetam AL / Пирацетам

Piracetam AL 1200 mg от ALIUD PHARMA GmbH & Co. Най-популярният пирацетам, бързо и лесно, без рецепта

Наричан още “стимулатор на интелигентността”, “лекарството чудо”, “smart drug” и още много други е един от малкото невероятни продукти в областа на ноотропиците (мозъчните стимуланти). Известен с невероятния си потенциал и същевременно с научно доказаната си пълна безопаност за здравето, той има много приложения, разкрити при опити от учени както върху хора, така и върху животни.

Пирацетам - обща информация

В началото на учебната година мнозина мислят за това, как да подобрят своите умствени способности. Студенти и ученици (както и техните родители) искат да си купят магическо хапче, с което ще решават всички проблеми с обучението. Сред тези лекарства в аптеките може да се намери Пирацетам - наркотик, принадлежащ към групата на ноотропичните вещества и исторически явяващ се първият от тях. Ноотропиците са наркотици и хранителни добавки, които имат за цел да подобрят паметта, вниманието и други умствени способности и като цяло да стимулират подобни дейности на здрави хора. Според указанията, той може да се назначи за замаяност, нарушена памет и учене, проблеми с притока на кръв към мозъка, алкохолизъм, миоклонус (краткосрочни и принудително свиване или отпускане на мускулите или мускулни групи), болест на Алцхаймер, когнитивен спад в напреднала възраст, кома и дори сърповидно-клетъчна анемия (като част от комбинирана терапия).

Почти всички лекарства са създадени за лечението на всяка болест. Piracetam се е появил в далечната 1973 г., лекарството било позиционирано като лекарство за лечението на мозъка, а именно: за нарушение на кръвообращението, загуба на паметта, болестта на Алцхаймер и др. Това е лекарство, което потенциално подобрява мозъчната функция и може да бъде доказано, че то е ефективно. Отнася се до производно на пиролидон.

Ефективен ли е Piracetam AL?

Да, той е ефективно, когато има мозъчна стимулация, с други думи - когато четеш / рисуваш / мислиш / учиш / решаваш проблеми и т.н. За да "се задейства ацетилхолинът", тези действия са необходими, иначе той няма да има ефект върху никого. Ако натъпчете обикновен човек със стероиди, сложите го на дивана и да очакваме, без той да се стреми да достигне до нивото на професионален бодибилдер, това е безсмислено. И сега да си спомним, на кого бяха проведени повечето изследвания на този продукт - върху болните и възрастните хора. Наистина ли мислите, че те учат нещо паралелно? Най-вероятно те гледали телевизия или четяли вестници, нямало е сериозно натоварване на мозъка – следователно няма и ацетилхолин.

Дозировка, странични ефекти, безопасност, как да се приема продукта

Този ноотроп е сравнително безопасен, струва ли се да кажем, че смъртоносната доза от него е повече от 0,5 кг. Солта, в този контекст, е по-опасна. Обикновено този продукт се приема в доза от 800 mg сутрин, 800 mg на обяд, 400-800 mg вечер. Някои увеличават тези числа с 1,5-2 пъти. Курсът на вземане на 1,5-2 месеца, след това същата почивка, но който може да бъде заменен от друг клас на ноотропи. При бъбречна недостатъчност приемането на Piracetam AL не е желателно.

Какво действие има Пирацетам с други мозъчни стимуланти?

Той има така нареченото синергистично действие спрямо почти всички мозъчни стимуланти т.е. подсилват тяхното действие. Научно доказано е че доза от него преди прием на модафинил, амфетамин, MDMA, LSD, 2CB или друг тип психоактивни вещества усилва почти двойно ефекта им, от 2 пъти по-ниска доза. Това го прави любим на много хора, употребяващи подобни стимуланти. Той е едно от чудесата на света и всеки докоснал се до него знае това, но Ви съветваме винаги да имате уважение към този препарат, да не злоупотребявате и да предозирате, защото дори сам по себе си той е доста силен ноотропик или мозъчен стимулант и може да прояви своите негативни ефекти. Приемайте Пирацетам с разум, както и всичко останало, разбира се!

14.9 лв.
39.9 лв.
64.9 лв.
119.9 лв.
349.9 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Безкомпромисен като действие и на достъпна цена

Пирацетам е бил използван от десетилетия като мозъчен стимулант. Той е един от първите от серията “рацетам”-и, които са разработени в историята на тази категория продукти и към този ден остава най-широко разпространения и с доказано действие. Изключително ефективен в повишаването на мозъчния капацитет и когнитивните му функции. * Подобрена умствена дейност * Много по-добра памет * Подобрена способност за учене * Феноменален фокус и концентрация * Повишена сензитивност и скорост на реакциите * Намалена физическа и мускулна умора Механизъм на действие на Пирацетам Механизмът на действие на пирацетам не е напълно разбран. Но изследвания показват че ефектът му върху биохимията на мозъка, невротрансмитерите и рецепторите му е несравнимо с нищо друго познато. Той не е нито седатив, нито стимулант, но влияе много върху когнитивните способности на мозъка. Пирацетам също така се смята че повишава количеството кислород в кръвта, най-вече в областта на мозъка, но това са само малка част от механизмите му на действие. Безопасност, толеранс и взаимодействие с други препарати Някой хора, които взимат пирацетам отчитат леки главоболия, както и гастроентерични проблеми и трудно заспиване, но това са доста редки случаи и се наблюдават при предозиране. Ако комбинирате пирацетам с лецитин или холин, те ще Ви спасят както от нежеланите действия на препарата. Така и ще упражнят синергистично действие върху пирацетама и ще го направят по-ефективен, подобрявайки мозъчната функция и забавяйки процеса на свикване с препарата. Пирацетам е доказано безвреден, безопасен за здравето, не е токсичен и почти няма наблюдавани странични ефекти.


Важна информация за Piracetam AL

Piracetam следва да се използва с повишено внимание от хора с тежки хеморагични нарушения, при пациенти със стомашна язва, или при нарушена хемостаза. Същото се отнася след хирургични процедури, включително стоматологични такива при пациенти, приемащи антикоагуланти и антитромбоцитни средства. Да се приема след консултация с лекар при паралелен прием на ацетилсалицилова киселина дори и в малки дози.

При лечение на кортикален миоклонус трябва да се избягва рязкото прекратяване на лечението, тъй като това може да доведе до възобновяване на пристъпите. Ето защо спирането на приемането на лекарството става постепенно.

В случай на нарушения на съня, инструкциите за употреба препоръчват премахване на вечерния прием на продукта, добавяйки тази доза към дневния прием.

Употреба при нарушена функция на бъбреците

Да се използва с повишено внимание при пациенти с бъбречна недостатъчност. Препоръчва се текущо проследяване на показателите на бъбречната функция, ако се приема Пирацетам.

Доставка на Piracetam AL

Доставката ни е експресна, обработваме и товарим Вашата поръчка веднага след потвърждението и и целият процес, заедно с достигането и до Вас е 24 часа, през работни дни (от понеделник до петък). За повече информация относно стойността на доставката може да разгледате страницата ни с условия за доставка или често задаваните въпроси.

Ето някои от доказаните ползи на употребата на продукта

1) Пирацетамът помага на мозъка при пациенти, претърпяли инсулт

2) Доказано е, че инжектиране на 12 mg пирацетам преди и след операцията, помага за разпознаването и предотвратява невродегенерацията при пациенти с байпас.

3) Спомага за предотвратяване на невродегенерацията при алкохолизъм.

4) Пирацетамът помага срещу когнитивния спад в напреднала възраст.

5) Помага при депресии.

6) Намалява симптомите на неволеви движения (тардивна дискинезия) при пациенти с шизофрения.

7) Пирацетам помага при дислекция – клинично доказано.

8) Пирацетам може да защитава от загуба на слух. С лечение на Piracetam + Prednisone, 65% от войниците, изложени на увреждащи слуха оръжия, са могли да запазят слуха си.

9) Пирацетамът помага на хората с епилепсия. Пациенти, страдащи от (миоклонус) епилепсия показват значителни подобрения в 1-ви, 6-ти и 12-ти месец на употреба.

10) Пирацетам е антитромботик.

При експеримент с хамстери: той намалява образуването на тромби при 8 mg / kg. 200 mg / kg намаляват образуването на тромби при плъхове. Пирацетам предотвратява косвено кръвосъсирването чрез четири места на действие: стената на съда, тромбоцитите, плазмените и клетъчните мембрани.

Какво всъщност прави пирацетама?

Сам по себе си той е ноотропик - мозъчен стимулант и дори в самостоятелен прием ускорява способностите на ума Ви неколкократно, намалява умората и стреса и дава безгранични сили, а самият пирацетам действа и синергистично на всички други ноотропици, затова често се комбинира с модафинил - това е комбинацията на истинските професионалисти.

Пирацетама усилва двойно ефекта на модафинила и приети в комбинация… това е черешката на тортата сред мозъчните стимуланти. Тази комбинация ще Ви изстреля право в космоса, като ще даде необятни способности на ума, бързината на реакцията, запомнянето и всички процеси, свързани с мозъка.

Представяте ли си как времето започва да тече по-бавно и за времето, в което се присягате да вземете чашата си за кафе Вие може да осмислите десетки неща. Точно това е обяснението на най-обикновен и достижим език - и не времето тече по-бавно, а умът Ви сече в пъти по-бързо! Кой не иска да бъде суперчовек - пирацетам ще Ви помогне това да стане факт.

Инсталирайте своя турбо компресор на мозъка още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.