SEMAX®

SEMAX® 1.0% от Peptogen Inc. на цена от 11,99 лв. за доза

SEMAX® е руско ноотропно лекарсто, което се използва като капки за нос за подобряване на когвитивните функции и лечение на различни медицински състояния. По ствоята структура SEMAX® е фрагмент от ендогенен невропептид АСТН.

349 лв.
999 лв.
1499 лв.
2899 лв.
5799 лв.

Какво е SEMAX® концентрат?

SEMAX® концентрат е руско ноотропно лекарсто, което се използва като капки за нос за подобряване на конгвитивните функции и лечение на различни медицински състояния. За разлика от стандартния SEMAX® - концентратът е 10 пъти по-концентриран в единична доза. По своята структура SEMAX® е фрагмент от ендогенен невропептид АСТН. Положителните ефекти на невропептидите са открити в края на 60-те години на миналия век, когато Д. де Вид, който въвежда термина невропептид, провежда редица клинични изпитания върху бели плъхове и установява, че фрагменти от адренокортикотропик хормоните улесняват способността за учене. Това е било през 60-те, когато съветското министерство на отбраната е възложило широк спектър от експерименти за определяне на оптималния начин за удължаване на ефектите и увеличаване на обхвата им. След дълъг и сложен на проби и грешки път е синтезирана оптималната пептидна формула, която е с петдесет пъти по-дълъг ефект от естествения и аналог. Започват обширни изследвания върху хора, за да се гарантира безопасността, да се повиши ефективността и да се определят оптималните дози и методи за прием. В резултат на това на 20.12.1994 г. SEMAX® е официално представен на пазара. Оттогава печели редица международни награди и е включен в списъка на жизненоважните и основни лекарства, тъй като проучвания показват, че това лекарство е на второ място след инсулина по важност.

Основни приложения:

  • Увеличава вниманието по време на повтарящи се и монотонни и скучни задачи
  • Повишава интелектуалния капацитет при екстремни обстоятелства
  • Облекчава проблемите, причинени от мозъчно-съдовите заболявания
  • По-бързо възстановяване след инсулт
  • Облекчава мигрената
SEMAX® е фармацевтичен ноотропик, произведен от Peptogen Inc. Според инструкциите, веднъж отворен трябва да се съхранява при температура по 30C за период до 30 дни. Продуктът съдържа метилпарабен, който действа като консервант и гарантира по-дълъг срок на годност. Той е напълно безопасен и често се използва в други добавки. Продуктът е стерилен и се произвежда в GMP стандартизирана фабрика, което вероятно ще увеличи продължителността на съхранение. За по-дълги периоди от време Semax трябва да се съхранява при температури под 10 ° C (50 ° F). Срокът на годност на нов продукт е 2 години, ако се съхранява под 10 ° C (50 ° F). Това означава, че ако температурата между 10 ° C (50 ° F) до 30 ° C (86 ° F), продължителността на съхранение е между 30 дни и 2 години, в зависимост от температурата.

Semax® - невиждан фокус и концентрация на невероятна цена!

Като средство за мозъчна стимулация, Semax® концентрат обикновенно се използва в дози от 1-2 капки във всяка ноздра 1 път дневно, поради краткия си полу-живот. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок умствен капацитет през целия ден. За постигането на още по-силен ефект, Semax® може да се комбинира с Кофеин, Аспирин, Модафинил или Пирацетам, които значително ще повишат продължителността и силата му на действие и синергистично ще се подсилят едно друго. Общата продължителност на приема на Semax® е желателно да е около 3-4 седмици с поне 1-2 седмици почивка преди да се започне отново.

Като ударен стимулатор преди изпит, спортно събитие или по време на проект в работата, Semax® може да се приема във високи ударни дози от по 3 капки във всяка ноздра 2-3 пъти дневно последните няколко дни преди събитието, както и непосредствено преди него!


Semax® опаковане

Semax® се предлага под формата на шишенце за капки, с концентрация 1.0% и общо 3 мл. капки. Кутиите са произведени и запечатани в специални условия и са със специално покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

Опаковката лесно се разпечатва, използвайки пробития пунктир около капачката. Силата и стъклената структура на шишето Ви гарантира, че Вашият Semax® ще запази качествата си от първата до последната капка.


Semax® доставка

Semax® се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.