Modafinil Bulgaria

SEMAX®

SEMAX® 0.1% от Peptogen Inc. на цена от 2,00 лв. за доза

SEMAX® е руско ноотропно лекарсто, което се използва като капки за нос за подобряване на когвитивните функции и лечение на различни медицински състояния. По ствоята структура SEMAX® е фрагмент от ендогенен невропептид АСТН.

59.9 лв.
179.9 лв.
279.9 лв.
499 лв.
899 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Какво е SEMAX®?

SEMAX® е руско ноотропно лекарсто, което се използва като капки за нос за подобряване на конгвитивните функции и лечение на различни медицински състояния. По ствоята структура SEMAX® е фрагмент от ендогенен невропептид АСТН. Положителните ефекти на невропептидите са открити в края на 60-те години на миналия век, когато Д. де Вид, който въвежда термина невропептид, провежда редица клинични изпитания върху бели плъхове и установява, че фрагменти от адренокортикотропик хормоните улесняват способността за учене. Това е било през 60-те, когато съветското министерство на отбраната е възложило широк спектър от експерименти за определяне на оптималния начин за удължаване на ефектите и увеличаване на обхвата им. След дълъг и сложен на проби и грешки път е синтезирана оптималната пептидна формула, която е с петдесет пъти по-дълъг ефект от естествения и аналог. Започват обширни изследвания върху хора, за да се гарантира безопасността, да се повиши ефективността и да се определят оптималните дози и методи за прием. В резултат на това на 20.12.1994 г. SEMAX® е официално представен на пазара. Оттогава печели редица международни награди и е включен в списъка на жизненоважните и основни лекарства, тъй като проучвания показват, че това лекарство е на второ място след инсулина по важност.

Основни приложения:

  • Увеличава вниманието по време на повтарящи се и монотонни и скучни задачи
  • Повишава интелектуалния капацитет при екстремни обстоятелства
  • Облекчава проблемите, причинени от мозъчно-съдовите заболявания
  • По-бързо възстановяване след инсулт
  • Облекчава мигрената
SEMAX® е фармацевтичен ноотропик, произведен от Peptogen Inc. Според инструкциите, веднъж отворен трябва да се съхранява при температура по 30C за период до 30 дни. Продуктът съдържа метилпарабен, който действа като консервант и гарантира по-дълъг срок на годност. Той е напълно безопасен и често се използва в други добавки. Продуктът е стерилен и се произвежда в GMP стандартизирана фабрика, което вероятно ще увеличи продължителността на съхранение. За по-дълги периоди от време Semax трябва да се съхранява при температури под 10 ° C (50 ° F). Срокът на годност на нов продукт е 2 години, ако се съхранява под 10 ° C (50 ° F). Това означава, че ако температурата между 10 ° C (50 ° F) до 30 ° C (86 ° F), продължителността на съхранение е между 30 дни и 2 години, в зависимост от температурата.

Semax® - невиждан фокус и концентрация на невероятна цена!

Като средство за мозъчна стимулация, Semax® обикновенно се използва в дози от 3 капки във всяка ноздра 2-3 пъти дневно, поради краткия си полу-живот. По този начин се осигурява постоянно поддържане на висок умствен капацитет през целия ден. За постигането на още по-силен ефект, Semax® може да се комбинира с Кофеин, Аспирин, Модафинил или Пирацетам, които значително ще повишат продължителността и силата му на действие и синергистично ще се подсилят едно друго. Общата продължителност на приема на Semax® е желателно да е около 3-4 седмици с поне 1-2 седмици почивка преди да се започне отново.

Като ударен стимулатор преди изпит, спортно събитие или по време на проект в работата, Semax® може да се приема във високи ударни дози от 6 капки във всяка ноздра 2-3 пъти дневно последните няколко дни преди събитието, както и непосредствено преди него!


Semax® опаковане

Semax® се предлага под формата на шишенце за капки, с концентрация 0.1% и общо 3 мг. капки. Кутиите са произведени и запечатани в специални условия и са със специално покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

Опаковката лесно се разпечатва, използвайки пробития пунктир около капачката. Силата и стъклената структура на шишето Ви гарантира, че Вашият Semax® ще запази качествата си от първата до последната капка.


Semax® доставка

Semax® се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. плащате при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.