Modafinil Bulgaria

Waklert

Waklert 150 mg от SUN PHARMA Най-популярният армодафинил

Нуждаете ли се от нещо по-силно от стандартния 200 мг. модафинил? Няма по-добър вариант в този случай от армодафинила. Waklert е световно наложил се, най-добрия вариант на армодафинил на пазара, генерик на своя предшественик с търговското наименование Nuvigil, Waklert се произвежда от Sun Pharma. Той е невероятно потентен, висококачествен и наложил се сред потребителите на "ноотропици".

59 лв.
169 лв.
279 лв.
549 лв.
1499 лв.
warning

Уважаеми потребители и клиенти, сайтът www.modafinilbulgaria.to няма нищо общо с нас, той ни копира и използва името ни. НЕ ВИ ПРЕПОРЪЧВАМЕ да купувате от всякакви подобни сайтове, с оглед на това че по всяка вероятност ще получите фалшиви или некачествени продукти или просто ще бъдете измамени. Ние сме единственият официален вносител на Модафинил и други мозъчни стимуланти, работим с утвърдени партньори и предлагаме гарантирано най-доброто на пазара!

Мълниеносният армодафинил е тук!!!

Нуждаете се от нещо по-силно от класическия 200 мг. модафинил? Waklert е световно наложил се, най-продаван армодафинил на пазара. Сигурни сме, че вече сте се запознали с разликата в действието на модафинил и армодафинил. Армодафинилът е доста по-силен от модафинил, може би дори два пъти повече, но е с по-кратък полуживот в тялото. Той е един от най-използваните и напълно безопасни психостимуланти, които дават бодрост, подобряват настроението и когнитивните функции на мозъка, използвайки неговата биохимия.

Широко разпространено е че Waklert е доста по-силен от Modalert и с него може да си дадете по-силна, по-остра мозъчна стимулация и невеоятен фокус. Въпреки че ефектът от Waklert започва да се усеща по-бавно, отколкото този на Modalert, веднъж щом се качите на влакчето на армодафинила, ще разберете колко по-екстремно може то да бъде. Разликата между Waklert и Artvigil е същата както между Modalert и Modvigil - няма такава.

Sun Pharma е сред най-големите производители на лекарства в света. Waklert е произведен от Sun Pharma и е сертифициран и одобрен от световната агенция по лекарствата, като се произвежда под стриктен контрол и се тества всяка партида, преди да бъде пусната на пазара. Качеството, структурата и ефектите на Waklert са феноменални, а цената му при нас е най-добрата на пазара! Внасяме Waklert директно от индийски концерн, което Ви гарантира качество и автентичност на продукта. Турбинирайте своя мозък още сега и усетете гръмотевичния ефект на армодафинила!


Waklert опаковане

Waklert се предлага на блистери от по 10 хапчета, със 150 мг. армодафинил във всяко. Блистерите са произведени от висококачествен алуминий, с пластмасово покритие, което ги прави здрави и добре защитени.

Блистерите могат лесно да се разделят, използвайки пробития пунктир около всяка таблетка. Силата и структурата на блистерите Ви гарантира, че Вашият армодафинил ще запази качествата си от първото до последното хапче.


Waklert препоръчителна доза

Дози от 300 мг. на ден наведнъж или две дози по 150 мг. на равни интервали е една оптимална дозировка, за да усетите пълния капацитет на армодафинила. Waklert не изгражда зависимост и вероятността за каквито и да било странични ефекти при употребата му са минимални, дори нищожни. Клинически изследвания, включващи тестване на индивиди на особено високи дози не са показали каквито и да било дългосрочни проблеми, нито е документиран случай на предозиране - счита се за невъзможно.

Препоръчителната стартова доза Waklert е 150 мг. приета веднъж на ден сутрин или ранния следобяд с чаша вода, освен в случаите, когато работите на смени. Тогава приемайте армодафинил около 1 час преди започване на смяната.


Доставка на Waklert

Waklert се доставя експресно - до 24 часа, през работни дни (понеделник-петък), дискретно и бързо, като може да изберете до точен адрес или до офис на куриерската фирма. Приемаме плащане с наложен платеж т.е. при получаването му или при поръчката, с криптовалути - Bitcoin, Altcoin и т.н.

Инсталирайте турбо компресор на своя мозък още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Използваме куриерска фирма Econt. Всички поръчки, направени до 11:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни. С всяка поръчка получавате ваучер за 15% отстъпка при следваща поръчка, валиден в рамките на 1 месец.