Citem-P / Цитиколин /

Цитиколин и пирацетам - два стимуланта в един продукт от JOHN LEE PHARMACEUTICALS Последно поколение, нов по рода си топ стимулант на мозъка, купи бързо и лесно, без рецепта

Цитиколин е естествено възникнал химикал в мозъка, който се произвежда от тялото, но е в недостатъчно количество и затова трябва да се приема допълнително за да усетите истинското му действие и потенциал. В комбинация с пирацетем се превръща в истинското турбо за мозъка Ви! Той е един от най-новите и набиращи екстремна скорост ноотропици и психостимуланти, които играят с нивата на допамина чрез ацетихолиновите рецептори на организма.

Как работи?

Работата на това съединение e да помага на мозъка Ви да синтезира специфичен клас невротрансмитери, които са известни с името фосфодиестери – те се намират в мембраните на мозъчните клетки. С напредване на възрастта при хората нивото на фосфодиестери в мозъка намалява и това може да повлияе както на паметта, така и на други важни мозъчни функции. Едни от най-важните фосфодиестери включват фосфатидилхолин и glycerophosphoethanolamine.

Защо в Citem-P има Пирацетам и Цитиколин?

Всяка таблетка Citem-P съдържа 500 мг. Цитиколин и 800 мг. Пирацетам! Както знаете добре Пирацетама сам по себе си е невероятен ноотропик, а небеизвестно е синергистичното му действие на всякакви друи стимуланти т.е. той подсилва неколкократно самостоятелния им ефект. Това, като добавка към този продукт + действията на Пирацетам самостоятелно превръща продукта Citem-P в истинското турбо за мозъка Ви!

59.9 лв.
159.9 лв.
249.9 лв.
449.9 лв.
1149.9 лв.

Доставка на Цитиколин с пирацетам

Доставката ни е експресна, обработваме и товарим Вашата поръчка веднага след потвърждението и и целият процес, заедно с достигането и до Вас е 24 часа, през работни дни (от понеделник до петък). За повече информация относно стойността на доставката може да разгледате страницата ни с условия за доставка или често задаваните въпроси.

Инсталирайте своя турбо компресор на мозъка още сега!

Безплатна доставка при поръчки на обща стойност над 100 лв.! В останалите случаи доставката се изчислява според стандартните тарифи, вижте подробности ТУК. Всички поръчки, направени до 13:00 в текущия работен ден се обработват и изпращат същия ден, останалите - следващия работен ден. За работни дни се броят дните от понеделник до петък, за почивни - събота и неделя и всички официални празници и обявени неработни дни.